Paginas

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Opkomen voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Vrijwilligers hebben altijd aan de basis van onze organisatie gestaan. Afgelopen jaar kwamen, ondanks Corona, 382 vrijwilligers in actie voor Utrechters die het in hun eentje niet redden.

Vrijwilligerscoördinator Sabijn vertelt

Ik voel na 3,5 jaar als vrijwilligerscoördinator nog steeds heel veel respect voor al die vrijwilligers die hun hun tijd en talenten weggeven. Voor onze organisatie is het echt van onschatbare waarde.


Lees de blog van SabijnZelf ga ik ook met een grote glimlach naar huis


Milan is regenboogmaatje. Regenboogmaatjes bestaan sinds begin dit jaar. Dit project is gestart om de LHBTIQ+’ers in Utrecht die eenzaam zijn of een hulpvraag hebben op het gebied van LHBTIQ+, te voorzien van een maatje.


Lees de blog van Milan


Imago voorlichting in 2021

Het stereotype beeld van ‘de dakloze’ bestaat nog steeds. De realiteit is alleen anders. Er zijn veel verschillende oorzaken waarom iemand dakloos is. Iedere dakloze heeft zo zijn eigen verhaal.

En dat verhaal? Dat delen onze vrijwilligers bij Imago graag met anderen. Zo dragen wij bij aan een realistischer wereldbeeld.

Imagovoorlichting in cijfers

Ik merkte dat ik eenzaam werd op mijn kamer op de NoiZ. Toen ben ik als vrijwilliger gaan meewerken. Ik doe de was, maak kamers en de keuken schoon en help mensen met hun taken. Dit baantje geeft me veel voldoening!
Marie Louise
Gast van de NoiZ