Paginas

Begeleiden

Begeleiden

Begeleiden in 2021

Afgelopen jaar hebben we 737 cliënten begeleid in de stad Utrecht en de regio. 188 cliënten kregen gezinsbegeleiding. 1.256 was in begeleiding bij Stadsgeldbeheer.

Begeleiden in 2021

Afgelopen jaar hebben we 737 cliënten begeleid in de stad Utrecht en de regio. 188 cliënten kregen gezinsbegeleiding. 1.256 was in begeleiding bij Stadsgeldbeheer.

Stadsgeldbeheer, het liefst zouden we overbodig zijn.

Jora Wolterink van Stadsgeldbeheer

Het liefst zouden we onze cliënten al die ellende van schulden besparen. Maar daar hebben we helaas weinig invloed op. Wat we wél kunnen doen? Onze stinkende best om hun leven een stukje financieel gezonder te maken. En dat doen we dan ook jaar in jaar uit, zo ook in 2021.


Lees de blog van Jora


De activerend begeleider

Al anderhalf jaar werk ik bij de Tussenvoorziening als activerend begeleider. Anderhalf jaar zoeken, ontdekken, vallen & opstaan en successen vieren. Als activerend begeleider ondersteun ik cliënten vanaf dag 1 met het vinden van passende dagbesteding. Waarvoor wil je de deur uit? Waar krijgt je energie van? En hoe krijgt je weer een ritme?


Lees de blog van Lex


Activerend begeleider Lex

Team Amersfoort

Individueel begeleider Richard

Ondertussen bestaat team Amersfoort alweer 4 jaar. De helft van deze tijd hadden we te maken met Corona-maatregelen, wat het pionieren in een nieuwe regio er niet makkelijker op maakt. Ook hadden we best veel wisselingen in personeel en management. Onze cliënten hebben hier gelukkig weinig van gemerkt.


Lees de blog van Richard


Belle Hulpverlening

Hellooooo! Al fietsend kijk ik om me heen naar de bron van deze begroeting. Vanuit een bushalte zwaait een man enthousiast naar me. Ik herken hem en zwaai terug. Ik had al gehoord dat hij een baan vond als stucadoor en dat hij hier erg trots op is. Inderdaad zie ik hem glunderen in zijn werkkleding, een lunchpakketje in de hand.


Lees de blog van Tessa


Individueel begeleider Tessa